Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

1ος διαγωνισμός σχολικών συγκροτημάτων

1ος διαγωνισμός σχολικών συγκροτημάτων
SCHOOL STAGE

Το Stage ( Ηρας και Φιλίππου 8 – πρώην Β-Live ), θέλοντας να προωθήσει τη μουσική σκηνή της πόλης , διοργανώνει τον
1ο Διαγωνισμό Μουσικών Συγκροτημάτων.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθήτριες – μαθητές των Λυκείων-Γυμνασίων του Νομού Λάρισσας που έχουν μουσικό συγκρότημα .
Το μουσικό είδος και ύφος των συγκροτημάτων δεν ενδιαφέρει
( ενδεικτικά : Rock – Pop – Hip Hop - Blues – Heavy - Electro – παραδοσιακά – ρεμπέτικα – jazz ) , ούτε και θα κατηγοριοποιηθούν βάσει αυτού , καθώς εκείνο που θα απασχολήσει την κριτική επιτροπή είναι κυρίως η δυνατότητα έκφρασης μέσω της μουσικής και όχι η επιδεξιότητα ή ακόμα η συνθετική ικανότητα .
Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν από 17 Φεβρουαρίου 2008, και θα γίνουν όσες Κυριακές χρειαστεί, ανάλογα με τις συμμετοχές.
Τα τρία πρώτα συγκροτήματα θα εμφανιστούν ζωντανά, στο χώρο του Stage και θα ηχογραφηθούν χωρίς κανένα έξοδό τους, ενώ θα κερδίσουν δώρα ( μουσικά όργανα και εξοπλισμό )

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα
2410 253097 και 6932853971

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

music performances



dance/ theater performances


Το STAGE, είναι ανοιχτός τόσο για ερασιτεχνικές όσο και για επαγγελματικές παραστάσεις θεάτρου, Χορού και γενικά σκηνικής καλλιτεχνικής έκφρασης.
Παράλληλα, σε συνεργασία με άλλα θέατρα και ανάλογους χώρους, καλεί ομάδες και μεμονωμένους καλλιτέχνες από άλλες πόλεις με στόχο να φέρει σε επαφή το κοινό της Λάρισα και της κεντρικής Ελλάδας με δημιουργούς από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλα και το εξωτερικό.
Το STAGE προτείνεται ιδιαίτερα για την παρουσίαση παραστάσεων δημιουργημένες για εναλλακτικούς χώρους (locations) και για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης ηθοποιού-χορευτή / θεατή, με την έννοια του ενεργού θεατή μέσα από παραστάσεις interactive.
Σε αυτές τις παραστάσεις η χρήση του χώρου της δράσης μπορεί να γίνει χωρίς να τίθεται απαραίτητα καθαρό όριο σκηνής/ κοινού, με την έννοια ότι ως σκηνή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε σημείο του χώρου.